Fényképes ajándékok készítése házilag
Első lépéseim

Fényképes ajándékok készítése házilag

Közeleg a karácsony és azon töröd a fejed kinek milyen ajándékot vegyél?
Van ennél egy sokkal jobb ötletem.

Biztosan sok csodálatos fotó van a számítógépeden és eddig még nem jutott eszedbe, hogy hogyan hasznosítsd őket.
Nos, itt az alkalom, alakítsd át őket ajándékokká. A családod vagy a barátaid, akiknek adod, biztosan sokáig fogják őrizni.
Összegyűjtöttem nektek néhány ajándék ötletet fényképekből, amit saját kezűleg, otthon is el lehet készíteni. Ha van kedved és türelmed – mert hiszen fotód van elég – elkészítheted a legjobb karácsonyi ajándékokat.

Fényképes ajándékok készítése házilag

Nézzük milyen fényképes ajándékokat tudunk házilag elkészíteni.

Bekeretezett fotók

A legegyszerűbb, ha csak választasz egy szép fényképet és bekeretezed vagy bekeretezteted. Választhatsz egyszerű keretet vagy régi stílusút vagy nagyon modernet. Ez azon múlik, hogy milyen képet választottál.
Ha leleményesebbek akarunk lenni, akkor akár szerkeszthetünk montázst is és azt keretezhetjük be.
Ez a fotó nem baj, ha közel áll az ajándékozott lelkéhez, hiszen az egyszerűségében rejlik a meglepetés.

De készíthetsz külön karácsonyi fotót, és azt keretezheted be. Karácsonyi fotózás ötletekről írtam már korábban.

 

Ajandekotletek

 

Fotó fakorongon

Ha fokozni akarod ezt a fajta élményt, akkor felragaszthatod a képet egy fakorongra is.

 

 

Óra saját fotóval

Egyedi órát is készíthetsz a saját fotóidból. Persze csak akkor, ha szét mered szerelni az órát. De ne aggódj, nem olyan bonyolult, mint elsőre látszik.

 

 

Mivel online világot élünk van jó pár online lehetőség, hogy fényképes ajándékot készítsünk. Ezek közül néhány ingyenes, ragadjuk meg ezeket is.

Online fotókeret

Az én egyik személyes kedvencem a Pixiz, ahol képkeretekbe rakhatod be a saját fotódat és küldheted el online vagy nyomtathatod ki és keretezheted be. Így könnyen készíthetsz egyedi karácsonyi üdvözlőlapot is.

 

karacsonyiajandek

 

Digitális képkeret

Ha tovább haladunk a technika mentén meglepheted ismerősödet egy digitális képkerettel is, melybe aztán a legjobb közös pillanataitokat – mondjuk egy közös kirándulásról – fel is töltheted.

 

ajandekfoto

Egyedi fotós bögre, naptár, póló

Cégek sora szakosodott arra, hogy naptárat, különböző méretű és minőségű képeket, albumokat tudj összeállítani és általuk kinyomtattatni, maga a Google is rendelkezik ezzel a szolgáltatással a Google Fotók alkalmazáson belül.
Ezen felül a cégek különböző ajándéktárgyakat, poharakat, pólókat készítenek el a saját fotóidból, csak meg kell tervezned őket.

karacsonyi otlet fotobol

 

Egyedi slideshow

Slideshowt mi magunk is készíthetünk. Válasszuk ki a fotókat vagy szerkesszünk montázsokat a legjobb élmények legjobb képeiből. Ezek után már csak egy videószerkesztő program kell. Én erre a Movavi videószerkesztőt használom. (A későbbiekben be is fogom nektek mutatni.), és máris kész az egyedi fényképes ajándék.

 

 

Tehát a fotók kihasználása ajándékozás céljából kimeríthetetlen, éljetek vele!

Szólj hozzá

error: Content is protected !!